NIEUW!!! Honeywell Set / Opritverklikker

OPRITVERKLIKKERS / BEVEILIGING

Prijs:149.00EUR

Honeywell Set

 

De opvolger van de Libra.

De Honeywell Set  bestaat  uit: 1 sensor (wit),  1 gong  en 1 beldrukker.

Dankzij de toonaangevende 5 jaar! levensduur van de batterij, het hoorbare bereik van 100 m en 200 m draadloos bereik, mist u met deze Honeywell Set geen bezoeker meer.  De draadloze bewegingssensor heeft een waaiervormig bereik van 12-15m en wordt gevoed door een 9Volt batterij (optioneel te bestellen).  Het bereik van de sensor naar de gong is 200m in het vrije veld. Afhankelijk van het aantal en soort obstakels zal het bereik afnemen. Door twee deurbellen aan elkaar te koppelen wordt het bereik van de sensor naar de verste bel vergroot naar 400m in het vrije veld.

De modern vormgegeven gong (set van 4 batterijen optioneel te bestellen) heeft 8 instelbare beltonen, volumeregelaar, 6 verschillene kleuren ledverlichtiing aan de voorzijde en een instelbaar flitslicht.  De beldrukker (knoopcelbatterij optioneel te bestellen) is bedoeld om aan de deurpost/poort/hek te bevestigen. Deze opritverklikker is eenvoudig te programmeren en uit te breiden met extra sensoren, gongen, beldrukkers. 

Bevestig de infraroodsensor aan een boom, paal, muur enz. op ongeveer 2 m hoogte en plaats de bel(len) waar u wilt. Het bewakingsgebied is door het draaibare deel van de infraroodsensor exact instelbaar. De bijgeleverde afschermkapjes voor de lens zorgen voor een precieze instelling van het bewakingsgebied. Zodra de sensor detecteert licht er een rood lampje op. Dit systeem heeft geen ontvanger/reflector aan de overzijde van de oprit. Let wel: Katten en honden (of andere grotere dieren) die in het bereik van de sensor komen, zullen worden gedetecteerd. 

 
Deze set wordt ook vaak binnenshuis gebruikt  bijv. in hotels en winkels. Zo weet u altijd dat er iemand uw zaak binnenkomt, ook als u even "achter" bent.