Dakota Lite + zakpieper

OPRITVERKLIKKERS / BEVEILIGING

Prijs:459.00EUR

Dakota Lite + zakpieper

 

De Dakota Lite is de Europese marktleider op het gebied van draadloze opritverklikkers en maakt gebruik van een infraroodsensor om personen en voertuigen te detecteren. Er wordt geen reflector/ontvanger aan de overzijde van de oprit geplaatst.

 
De complete set, bestaat uit een sensor, een bel en een zakpieper. 
 
Zakpieper:
De zakpieper heeft het formaat van een lucifersdoosje en is uitgevoerd met een draagclip. De zakpieper heeft een accu die eens in de 2 à 3 dagen (afhankelijk van het aantal passanten) opgeladen moet worden. Op het scherm valt af te lezen:
-de tijd,
-het tijdstip van passages (alle passages/detecties worden gelogd, zodat u precies weet op welk tijdstip iemand geweest is)
-het kanaal (via welke sensor gedetecteerd is)
De zakpieper geeft zowel een akoestische als een trillingsmelding. Het bereik van de sensor naar de zakpieper is ong. 100m.
 
Ideaal:
De zakpieper is ideaal wanneer u om en rond het huis/bedrijf bezig bent en geattendeerd wilt worden op bezoek. Denk aan: tuinieren, zonnen, hobbiën in de schuur, paardrijden in de rijbak enz. enz.
 
Een verschil tussen de Dakota en de andere bewegingsmelders is, dat er in de sensor (aan de weg) geen zichtbaar rood ledje gaat branden als er gedetecteerd wordt. Een passant weet dus niet of hij/zij gedetecteerd is. Om de sensor betrouwbaar te laten detecteren, wordt geadviseerd om de sensor ongeveer 6m naast het te detecteren object te plaatsen.