Afstandsbediening voor de SuperJack 400 II

ACCESSOIRES

Prijs:36.00EUR

Deze afstandsbediening is bestemd voor de “oude” SuperJack” hek/garagedeuropener type 400 II  en de  SuperJack 450 schuifhekopener,
alsmede de meer kanaals ontvangers.
 
Handzender programmeren
Ongeacht of u een enkel of dubbel hek installeert: Druk op het zwarte knopje nr.16 op de printplaat, dan (binnen 30 sec.) op de zwarte knop van de afstandsbediening. De handzender is dan ingelezen. Daarna drukt u weer op de zwarte knop van de handzener.
 
Dan wachten
Het programmeersysteem implementeert automatisch stap voor stap - bij aanvang dienen de hekarmen voor naar binnen draaiende hekken in dichte positie te staan - bij naar buiten draaiende hekken in open positie:
 

Automatische cyclus bij de implementeerfase:
1. Dubbel Hek:  Mastervleugel Open  ‘Slave’ vleugel Open  ‘Slave’ vleugel sluit Mastervleugel sluit      

2. (LET OP: tijdens het programmeren zal de waarschuwingslamp aangaan)
Als deze cyclus gebeurd is, kunt u het hek gebruiken.
Als er tijdens de implementeerfase iets niet goed gegaan is, van voren af aan beginnen, dus stroom eraf, knop onder buitenzijde controlbox op “off”, 5 minuten wachten, (het hek dient dicht te zijn) , stroom erop, knop buitenzijde controlbox op “on”, rechts onderin (nr 16) indrukken, handzender indrukken ,weer indrukken en wachten totdat implementatie is voltooid en dan is de opener gereed voor gebruik.

3. Enkel Hek :
Mastervleugel open  Mastervleugel sluit
(LET OP: Ook hier zal de waarschuwingslamp aangaan maar het systeem zal het pas  na 75 sec aanpassen) Wanneer de motor stopt tijdens het programmeren, stel dan de stroomsterkte limiet bij (op printplaat nr. 17) en begin opnieuw.
 
Als u meerdere handzenders wilt inlezen:
 
druk op knop nr. 16 op de printplaat en daarna op de zwarte knop van de handzender en ook deze is dan ingelezen.